main logo
4332

Bărbatul care și-ar fi violat fiica la Cahul, judecat: Mai are un dosar

Bărbatul din Cahul, care și-ar fi violat fiica de 14 ani, va compărea astăzi în fața magistraților.

Bărbatul care și-ar fi violat fiica la Cahul, judecat: Mai are un dosarFoto: paris-normandie.fr

Dosarul pe numele suspectului a fost finalizat, iar potrivit procurorului de caz au fost acumulate toate probele necesare care ar demonstra vinovăția acestuia, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"A fost efectuată expertiza medico-legală, care a confirmat faptul acțiunilor agresorului. A fost efectuată expertiza complexo-pshiatrico-psihologică, care a demonstrat că partea vătămată nu dispune de calitățile de fantezii și a suferit în urma acțiunilor agresorului", a menţionat Viorica Marga, procuror de caz.

Procurorii cer și prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru suspect. Totodată, bărbatul în vârstă de 40 de ani este cercetat și pentru violență în familie.

"În paralel cu comiterea infracțiunii de viol, a fost comisă contravenție de violență în familie, care se examinează în instanța de judecată. Cum reiese din materialele cauzei penale, nu în ziua comiterii infracțiunii, dar a doua zi, au fost comise acte violente față de soție și față de copil", a spus Viorica Marga.

Ba mai mult, el mai figurează într-un dosar penal.

"- Recent, în privința lui se mai examinează o cauză penală de viol în altă instanță.
- Tot cu fiica?
- Nu. Partea vătămată e altă persoană.
- Altă persoană e tot din familie?
- Nu. Străină", a declarat procurorul de caz.

Cazul șocant ar fi avut loc în data de 30 august. Despre coșmarul prin care ar fi trecut, fata a povestit mamei a doua zi, când între toți trei s-ar fi iscat un conflict. Bărbatul, fiind în stare de ebrietate, le-ar fi bătut și amenințat cu moartea dacă vor povesti despre asta. 

După cele întâmplate, bănuitul a încercat să se ascundă, însă a fost reținut de oamenii legii după o zi de căutări. Suspectul nu-și recunoaște vina. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă detenție pe viață.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării