main logo
2195

Bărbatul atacat de tigru a murit: Șefii de la Zoo nu știu despre deces

Angajatul Grădinii Zoologice din Chişinău, atacat de un tigru la sfârșitul lunii ianuarie, a decedat. Informația a fost confirmată pentru noi de purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene. De cealaltă parte, reprezentanții Grădinii Zoologice afirmă că nu știu despre acest lucru.

Bărbatul atacat de tigru a murit: Șefii de la Zoo nu știu despre deces

După mai multe luni de luptă pentru viață, bărbatul care a fost atacat de tigru s-a stins pe patul de spital. Reprezentanții Institutului de Medicină Urgentă spun că pacientul a murit în data de 29 aprilie. Cu toate acestea, responsabilii de la Grădina Zoologică din capitală susțin că nu cunosc despre decesul angajatului, transmite Știri.md cu referire Orheitv.md.

„Nu, eu nu am cunoscut. Vineri noi am avut zi scurtă. Eu am plecat acasă. Nu cunosc despre aceasta. Am aflat acum de la dumneavoastră. Foarte straniu. Știu că el și-a revenit într-o perioadă, era conștient”, a declarat Olga Iuzvac, șef secţie Grădina Zoologică.

Am încercat să discutăm și cu directorul Grădinii Zoologice, Alexei Hanţaţuc, însă acesta a refuzat să ne ofere un comentariu.

Amintim că angajatul menajeriei a fost atacat de tigru în data de 31 ianuarie, în timp ce se afla în voliera animalului. Acesta a ajuns în stare extrem de gravă la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, cu mai multe plăgi pe suprafața corpului, între care una adâncă în regiunea gâtului și a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. O perioadă a fost în comă, însă ulterior își revenise și continua tratamentul.

Inspectoratul de Stat al Muncii a pornit o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului.

Nu se cunoaște la ce etapă este ancheta, deoarece responsabilii nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne oferi informații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării