main logo
529

Bărbat, prins într-un parc din Drochia cum taie ilegal copaci

Un bărbat a fost prins într-un parc din Drochia cum taie ilegal copaci și îi încarcă într-un camion.

Bărbat, prins într-un parc din Drochia cum taie ilegal copaci

Făptașul a spus ca a încercat în felul acesta să facă un ban ca să-și întrețină familia. Explicația, însă, nu l-a salvat, iar acum el urmează să fie amendat, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Bărbatul a fost văzut de câțiva angajați ai primăriei din Drochia, care tocmai se aflau în parc ca să urmărească cum decurg lucrările de curățare a arborilor. Funcționarii au observat că printre angajați este un străin, care defrișa copaci, așa că au încercat să afle cine este el. 

Nina Cereteu, primarul orașului Drochia: „M-am apropiat și am întrebat dacă are acte care îi permit să taie copaci, mi-a răspuns vulgar”.

La cererea primarului din Drochia, în parc a ajuns un echipaj de poliție. Bărbatul încă se afla acolo, așa că a fost luat la întrebări de oamenii legii.

Făptașul a spus că a tăiat copacii, pentru ca să vândă lemnele și să facă un ban, ca să-și întrețină familia. Autoritățile din Drochia susțin că, în această perioadă, numărul celor care defrișează ilegal arbori a crescut simțitor.

În funcție de câți arbori a reușit să taie, bărbatul urmează să fie amendat cu până la 1.500 de lei.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării