main logo
7324

Bărbat găsit mort lângă casă. Filmarea văzută de polițiști

Găsit mort lângă propria poartă. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, chiar lângă casa sa.

Bărbat găsit mort lângă casă. Filmarea văzută de polițiștiUn bărbat din Nisporeni, găsit fără suflare lângă casă

Tragedia a avut loc la data de 16 aprilie curent, în raionul Nisporeni, scrie canal3.md.

Speriat de cele văzute, unul dintre vecini a apelat imediat după ajutor la serviciul 112. La faţa locului s-au deplasat Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliţie Nisporeni pentru a cerceta cazul, o ambulanţă şi medicul legist.

Potrivit, ofiţerului de presă, Tatiana Solotcaia, pe corpul victimei au fost depistate mai multe plăgi deschise în regiunea gâtului şi a abdomenului, iar lângă trupul acestuia a fost găsit un cuţit.

În urma informaţiilor preliminare se presupune că ar fi vorba despre suicid, asta după ce poliţiştii au verificat camerele de supraveghere a unuia dintre vecini, unde din imagini se observă cum acesta îşi aplică singur tăieturile.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize. Din spusele vecinilor, bărbatul locuia de unul singur şi deseori făcea abuz de alcool. Oamenii legii continuă să investigheze cazul şi să stabilească toate circumstanţele producerii tragediei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării