main logo
1412

Bărbat din Drochia, condamnat pentru 30 de episoade de trafic de influență

Un locuitor al raionului Drochia a fost condamnat la 6 ani închisoare după ce Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție i-a demonstrat vina de comiterea a 30 de episoade de trafic de influență.

Bărbat din Drochia, condamnat pentru 30 episoade de trafic de influență

Potrivit informației, învinuitul în perioada ianuarie - august 2020, susținând că are influență asupra responsabililor din cadrul Secțiilor de Înmatriculare a Transportului și Documentarea Conducătorilor Auto din Nordul republicii, inculpatul a pretins și primit de la 30 de persoane, în total - 15.200 euro și 10.040 lei, transmite Știri.md

În schimbul acestor bani, inculpatul a promis că-i poate ajuta să promoveze cu succes examenele de calificare pentru obținerea permiselor de conducere de diferire categorii.

Chiar de au achitat bani, în realitate, solicitanții așa și nu și-au primit permisele de conducere, aceștia denunțând acțiunile ilegale ale inculpatului.

Ca urmare, instanța a dispus confiscarea specială de la inculpat în bugetul statului a 15.200 euro și 10.040 lei - mijloace bănești primite de la persoane pentru comiterea infracțiunilor.

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupție a inițiat o cauză penală, bărbatul fiind reținut, iar ulterior plasat în arest.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării