main logo
5318

Bărbat din Ciorescu, filmat cum fură chiloți înșirați la uscat

Nu e noutate că mulţi dintre locatarii de la primul etaj al blocurilor rămân fără haine după ce le înşiră pe sfoară. Doar că, furtul unor articole te dă peste cap.

Bărbat din Ciorescu, filmat cum fură chiloți înșirați la uscat

Este şi cazul din Ciorescu, unde unei femei i-au fost furaţi chiloţii.

Mai mult, hoţul a fost surprins chiar şi de camerele video. Victima spune că nu e prima dată când are asemenea incidente. În acest sens, a şi instalat cameră de supraveghere.

Hoţul s-a dovedit a fi un un bărbat care din aceeaşi comună cu victima, Ciorescu. 

„Am vorbit cu polițistul și mi-a zis de hoţ. Mă rog, nu știu, dar oricum nu pot zice că e sănătos. Eu nu cred că asta îi influenţează comportamentul, cred că el singur trebuie sa realizeze că nu e normal”, a declarat victima.

Femeia mai povesteşte că în pofida faptului că i-au fost furate lucruri scumpe, cu valoare de peste 2.000 de lei, oricum, îi este jale de el.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă va fi aplicată o amendă, dar una maximă ar fi de 1.500 de lei.

„Plângere la Poliţie am scris, dar se ia în calcul doar cazul cu probe video. Cele din urme nu se aplică vina, că nu avem dovezi. Polițistul i-a spus hoţului să îmi recupereze dauna în sumă de 2.000 de lei”, a mai adăugat femeia.

Potrivit victimei, ea a văzut hoţul prima oară la Poliție, ieri, 20 septembrie.

„El a mai avut așa ceva, și a primit pedeapsa de muncă în folosul comunității. Și el făcea orele acestea la regie comunală. Și presupun că cosea iarbă și vedea că mereu stau haine la uscat”, a conchis victima.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării