main logo
580

Bărbat din Capitală, reținut după ce a fost prins cu droguri

Percheziție autorizată în locuința unui bărbat de 33 de ani, din sectorul Buiucani al Capitalei.

Bărbat din Capitală, reținut după ce a fost prins cu droguri

Ofițerii de investigații ai sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău au depistat și au ridicat 9 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor în valoare de 1.200 de lei, transmite Știri.md.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 2 luni, fiind efectuată și o achiziție de control. 

Forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. 

Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. 

El ar mai fi obținut un profit în sumă de 12.000 de lei, în cazul în care comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific.

Anterior, bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine pentru fapte similare. Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile, conform legislației în vigoare și riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Forțele de ordine au demarat acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiate pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării