main logo
2232

Bălți: Un șofer beat criță a ajuns cu mașina într-un pilon

Un accident rutier s-a produs azi-dimineață, 9 septembrie, pe o stradă din Bălți. Un șofer beat criță a ajuns cu automobilul într-un pilon de pe marginea drumului.

Bălți: Un șofer beat criță a ajuns cu mașina într-un pilonAccident la Bălți/Foto: IP Bălți

Potrivit ofițerului de presă al IP Bălți, Svetlana Talpă, astăzi, 9 septembrie, oamenii legii au documentat un accident rutier produs în jurul orei 10:00 pe o stradă din oraș, transmite Știri.md.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani din Bălți, conducând un automobil de model Renault, a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit într-un pilon de pe marginea drumului.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost raportate victime. Conducătorul auto a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul a indicat o concentrație de vapori de alcool de 1,31 mg/l în aerul expirat.

În acest context, a fost inițiat un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate. La moment continuă cercetările pentru clarificarea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Accident la Bălți/Foto: IP Bălți

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării