main logo
6847

Băiețelul decedat în accidentul de la Bozieni, condus pe ultimul drum

Băiețelul de 12 ani care a decedat în urma accidentului de la Bozieni, Hâncești a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Băiețelul decedat în accidentul de la Bozieni, condus pe ultimul drum

Un verișor al băiețelului a scris pe pagina sa de Facebook, că Daniel niciodată nu se grăbea și nu înțelegea de ce cei maturi sunt mereu agitați și neliniștiți.

„Astăzi l-am petrecut pe ultimul drum pe iubitul verișor, Daniel Bargan. Tragicul accident rutier de la Bozieni a rănit sufletele noastre precum microbuzul a zgârâiat violent copacul de lângă drum. Avea multă iubire și bunătate în inimă, deseori mă strângea de mână și mă ruga să-i povestesc despre bunica Ecaterina și bunelul Eremia, pe care nu i-a prins în viață. Mă întreba astfel de parcă nu voia să-i dăm așa devreme uitării. Timpul trecea altfel la Daniel, niciodată nu se grăbea. Se uita mirat la noi cei maturi, mereu agitați și neliniștiți.

Acum câteva săptămâni, în timpul sfințirii apartamentului în care locuiau i-a spus părintelui că și el ar vrea să devină preot, să-i slujească Domnului. Nu ne este dat să știm tainele acestei vieți, însă sper ca în împărăția lui Dumnezeu să-și poată îndeplini dorința și să vegheze asupra părinților și surioarei”, a scris Ion Bargan.

De asemenea, ruda menționează că mama băiatului, Mariana se află în comă la spital.

Amintim că un copil de 12 ani a decedat și alte nouă persoane au fost traumatizate după ce microbuzul în care se aflau s-a tamponat într-un copac. Accidentul s-a produs pe 6 ianuarie, pe traseul Hâncești - Cimișlia, la intrare în satul Bozieni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării