main logo
3144

Băiețel care a înghițit o baterie, operat cu bani de la Dodon

În urmă cu 7 luni, un băiețel pe nume Marcu a înghițit o baterie de mici dimensiuni care i-a făcut o gaură în esofag şi trahee. De atunci micuțul este internat prin spitale și alimentat doar prin sondă nazo-gastrică.

Băiețel care a înghițit o baterie, operat cu bani de la DodonUn băiețel care și-a ars esofagul va fi operat cu ajutorul lui Dodon

În urma adresărilor și a consultaților la mai multe spitale din țară și de peste hotare, băiețelul a fost acceptat să fie operat la Spitalul pentru copii „N.F.Filatov” din Moscova, transmite Știri.md.

Intervenția chirurgicală este programată pentru finele lunii ianuarie și costă 21.000 de dolari – o sumă enormă pentru familia Cazacu.

Părinții micuțului din lipsă de bani au apelat la ajutorul oamenilor. Șeful statului nu a rămas indiferent și a decis împreună cu Prima Doamnă să-i acorde un suport financiar.

„Împreună cu soția am decis ca din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” să suplinim suma necesară pentru intervenția chirurgicală, să acoperim cheltuielile de cazare și transport ale însoțitorilor, precum și de reabilitare ale copilului", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook. 

Acum, băiețelul Marcu va fi operat și va duce o viață decentă, la fel ca și ceilalți micuți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării