main logo
19858

Băiat, lovit mortal lângă Aeroport. Ce spune un martor ocular

Detalii noi ies la iveală în cazul băiatului, care a fost lovit mortal de o mașină pe trecerea de pietoni din apropierea Aeroportului.

Băiat, lovit mortal lângă Aeroport. Ce spune un martor ocularColaj: știri.md

O femeie, care susține că a văzut totul cum s-a întâmplat, a menționat pentru reportaj.md cum s-a întâmplat totul și ce a urmat imediat după accident, transmite Știri.md.

"Am ieșit din autobuz, chiar la stație.

Aici erau două automobile, care au lăsat pietonii să traverseze. Dincolo, a fost auzit un zgomot puternic, zgomotul unui automobil care circulă cu viteză foarte mare. Eu m-am oprit, pentru că îmi era frică.

El a vrut să iasă la depășire, să treacă de aceste două automobile, însă nu a observat zebra, pe care oamenii traversează. În loc ca el să frâneze și să limiteze viteza, mă uitam și vedeam cum el chiar a început să accelereze, ca să-și ia mai departe calea. 

Și în acest moment s-a auzit un zgomot puternic, de parcă a picat roata. În acest moment, șoferul a tamponat băiatul. Apoi a frânat tocmai acolo (n.r. la mulți metri după). Nu pot să înțeleg cum adică nu sunt martori.

Pentru că toți oamenii, toți martorii de la fața locului au sunat la 112. Fiecare de pe numere diferite. Și eu am sunat, am anunțat oamenii legii și am dictat numărul de înmatriculare al automobilului.

Poliția nu a vorbit cu mine, deși eu încă eram prezentă la fața locului în momentul în care forțele de ordine erau aici.

Poliția a vorbit cu șoferul, dar de la oamenii de la fața locului nu au fost luate numerele de telefon.

Țin minte că polițistul m-a întrebat - cum s-a întâmplat cazul - și i-am răspuns că - șoferul avea foarte mare viteză. Am văzut că mâna și piciorul îi erau rupte. De asemenea, capul îi era spart și curgea sânge", a povestit martora.

Amintim că, cauza penală inițiată în privința băiatului care a fost lovit mortal de o mașină pe trecerea de pietoni din apropierea Aeroportului a fost expediată la Procuratura Generală cu propunerea de încheiere și expediere în instanța de judecată.

În data de 5 ianuarie, Poliția a venit cu precizări.

Pe de altă parte, mama băiatului a mărturisit în lacrimi că șoferul vinovat de decesul copilului său poate scăpa basma curată.

Știri.md amintește că șoferul în vârstă de 22 de ani care a lovit un băiat, decedat la spital, este cercetat în libertate.

Menționăm că șoferul la volanul unui Lincoln a lovit minorul în timp ce traversa strada regulamentar

În data de 27 decembrie a avut loc înmormântarea minorului. Vecinii și internauții s-au mobilizat, ajutând cu mijloace financiare familia copilului.

Amintim că, la începutul lunii decembrie, s-a produs un caz similar. O copilă de 10 ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din orașul Fălești, care din nefericire s-a stins la spital. Șoferița bănuită în acest caz este cercetată penal, dar în libertate.

În spațiul public au apărut informații și despre șoferița care ar fi fost la volan în dimineața zilei de 2 decembrie.

Oamenii legii au demarat o campanie, iar rudele cer dreptate.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării