main logo
761

BAC 2019: Site-ul unde veți putea accesa lucrările verificate

Marți, 4 iunie, s-a dat startul sesiunii de Bacalaureat 2019, la care participă circa 17 mii de candidați.

BAC 2019: Site-ul unde veți putea accesa lucrările verificate

Cinci absolvenți vor avea de susținut doar o singură probă de examen, datorită faptului că au trei note de „10” din oficiu, în baza premiilor obținute în cadrul olimpiadelor republicane și a celor internaționale la disciplinele de studiu, iar 25 de tineri au beneficiat de două note de „10” din oficiu.

Vineri, 21 iunie, s-a desfășurat ultima probă din cadrul sesiunii de bază a examenului de Bacalaureat 2019, la care au participat 470 de candidați, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

Proba la limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari s-a desfășurat în 14 Centre de Bacalaureat. Proba la limba şi literatura bulgară a fost susținută de 179 de candidați, 260 de candidați au susținut proba la limba și literatura găgăuză, iar 31 – la limba şi literatura ucraineană.

Testele de examen vor fi verificate până la data de 25 iunie. Rezultatele preliminare vor fi afișate în Centrele de Bacalaureat la data de 26 iunie. 

Fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate, accesând site-ul web www.bac.edu.md, în zilele de 26 și 27 iunie. Pentru a te înregistra pe site, trebuie neapărat să iei parola de la  instituția de învățământ în care ți-ai făcut studiile. Logarea se face prin intermediul parolei și a codului personal din buletin.

În zilele de 26 și 27 iunie candidații vor avea posibilitatea să depună contestații. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 4 iulie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării