main logo
687

Avocatul lui Chirtoacă a fost amendat de Judecătoria Buiucani

Judecătoria Buiucani l-a amendat pe avocatul fostului primar al Chişinăului, Gheorghe Malic, pentru neprezentarea la şedinţe, anulând iarăşi şedinţa de luni.

Avocatul lui Chirtoacă a fost amendat de Judecătoria Buiucani

În opinia procurorului Dumitru Robu, avocatul se ocupă de tergiversarea examinării argumentelor părţilor şi interogării martorilor, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md

El a spus că partea acuzării a propus instanţei să fie audiat cetăţeanul RM, Victor Chironda. Acesta din urmă a menţionat că studia la Viena în momentul scandalului parcărilor cu plată în Chişinău, atunci când în vizorul oamenilor legii a ajuns fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă. 

Chironda a comunicat jurnaliştilor că „nici compania austriacă, nici cea maghiară nu intenţionau să-şi deschidă reprezentanţe în Moldova” şi anume despre acest lucru voia să vorbească la şedinţă. Chironda susţine că acum el este „activist civic”. 

Dorin Chirtoacă a fost reţinut la 25 mai 2017 într-un dosar de corupţie privind amenajarea parcărilor cu plată. În prezent el se află sub control judiciar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării