main logo
3221

Avocatul beat la volan, judecat de către o magistrată cu care ar fi în relații amicale

Avocatul Victor C., învinuit în trei dosare penale pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, este judecat de o magistrată, cu care s-ar afla în relații de prietenie.

Întâmplător sau nu, toate cele trei dosare au fost comasate într-un singur dosar și a ajuns prins sistemul electronic de distribuire aleatorie a dosarelor la Maria Frunze din Judecătoria Chișinău.

captură.png

Sursele CrimeMoldova, susțin că Frunze și C. se cunosc de mai mult timp, au fost împreună  la diferite chefuri și că magistrata ar fi trebuit să se autorecuze atunci când a început să examineze dosarul.

foto1.png

Victor C. și Maria Frunze la un picnic în pădurea de la Ciocana, anul 2016

Maria Frunze a fost numită judecător în martie, 2017, pe un termen de 5 ani, împreună cu alți 32 de tineri magistrați. Maria Frunze a absolvit în 2015 cursurile de formare iniţială a candidaţilor la funcţia de judecător obţinând media generală de 9,75. Anterior, Frunze a activate în calitate de grefă și asistent judiciar la fosta judecătorie a sectorului Centru din municipiul Chișinău.

Avocatul Victor C. a obținut licența de avocat în decembrie, 2014. Anterior CrimeMoldova a publicat o înregistrare video cum apărătorul este surprins beat la volan și opune rezistență poliției. 

Citeşte şi: 

Explicația uimitoare a avocatului acuzat că ar fi condus beat

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării