main logo
1849

Avocata Poporului, despre aparițiile lângă Dumitru Godorog: I-am dat o șansă

Natalia Moloșag, Avocata Poporului, a ieșit într-o conferință de presă pentru a comenta apariția sa alături de Dumitru Godorog, un fost condamnat.

Avocata Poporului, despre aparițiile lângă Godorog: I-am dat o șansăFoto: captură video

Potrivit Avocatei Poporului, Dumitru Godorog a fost angajat de către aceasta în calitate de personal auxiliar pentru a-i oferi o șansă pentru reintegrare în viața socială după ispășirea pedepsei, transmite Știri.md.

”Cu referire la ceea ce a fost difuzat în spațiul public. Vreau să exclud toate manipulările și toate chestiunile care se încearcă să mi se impute.

Vreau să mă înțelegeți, eu acum sunt atacată din toate părțile pentru faptul că mi-am exercitat funcțiile în calitate de manager al instituției Naționale a Drepturilor Omului.

Cu referire la domnul Godorog, am fost avocata lui, el și-a recunoscut vina și a ispășit pedeapsa. Eu am fost responsabilă pentru reîncadrarea persoanei în societate și consider că misiunea unui apărător este asigurarea incluziunii sociale prin intermediul implicării acestora în activități sociale.

Lipsa unui loc de muncă pentru cei care și-au ispășit pedeapsa, în R. Moldova reprezintă acum o problemă, de aceea, din 2018, i-am oferit posibilitatea de a deține un post de asistent al cabinetului avocatului Natalia Moloșag, pe parcursul a 3 ani de zile, domnul Godorog s-a prezentat ca o persoană responsabilă și integră”, a declarat Avocata Poporului.

Potrivit acesteia, astfel, fostul condamnat a primit o șansă la o viață nouă.

Aceasta a mai negat că ar avea relații personale cu Dumitru Godorog.

Reamintim că Avocata Poporului a fost surprinsă de mai multe ori alături de un fost condamnat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării