main logo
2604

Avocata Poporului, asistată de un ex-client condamnat pentru proxenetism

Natalia Moloșag, Avocata Poporului, a fost surprinsă de mai multe ori, în spațiul public, inclusiv la evenimente organizate de către Oficiul Avocatului Poporului, alături de Dumitru Godorog, un cetățean pe care anterior l-a apărat în instanța de judecată și care a fost condamnat pentru proxenetism, în anul 2017, la 4 ani de închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe o perioadă de probațiune de 3 ani.

Avocata Poporului, asistată de un ex-client condamnat pentru proxenetismFoto: zdg.md

Informația despre faptul că Dumitru Godorog este implicat în activitatea Oficiului Avocatului Poporului a fost publicată pentru prima dată luni, 29 noiembrie, de către bloggerul Eugeniu Luchianiuc, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Acesta a menționat că „Dumitru participă la ședințele de lucru ale OAP, alături de Avocata Poporului, realizând înregistrarea audio a discuțiilor șefilor de direcții pe mandat, inclusiv cronometrând timpul discuțiilor, împiedicând angajații OAP să informeze AP pe subiecte ce țin de mandat. 

Adică, o terță persoană, neangajată, interceptează, stochează și prelucrează date cu caracter personal, încălcând legislația în vigoare, toate sub protecția Avocatei Poporului.

Pe parcurs, Dumitru studiază, analizează, verifică și se expune pe marginea petițiilor, dosarelor și altor procese ce au loc în instituție, toate sub protecția și din numele Avocatei Poporului”.

Surse ale ZdG din cadrul Oficiului Avocatului Poporului au confirmat informațiile despre implicarea lui Dumitru Godorog în activitatea de zi cu zi a Oficiului Avocatului Poporului. 

Acestea au precizat că el ar fi ales chiar și mașina cu care se deplasează în interes de serviciu împreună cu Avocata Poporului.

Ziarul de Gardă a reușit să confirme faptul că persoana care apare în imagini alături de Avocata Poporului și este implicată în activitatea instituției conduse de Natalia Moloșag este același Dumitru Godorog, condamnat în 2017 pentru proxenetism.

Mai multe detalii aflați pe Zdg.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării