main logo
2558

Avocata Poporului, alături de un fost condamnat: Reacția instituției

Natalia Moloșag, Avocata Poporului, a fost surprinsă de mai multe ori alături de Dumitru Godorog, un cetățean pe care, anterior, l-a apărat în instanța de judecată și care a fost condamnat pentru proxenetism, în anul 2017, la 4 ani închisoare.

Avocata Poporului, alături de un fost condamnat: Reacția instituțieiFoto: zdg.md

Informația despre faptul că Dumitru Godorog este implicat în activitatea Oficiului Avocatului Poporului a fost publicată pentru prima dată luni, 29 noiembrie, de către bloggerul Eugeniu Luchianiuc, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md

Surse ale ZdG din cadrul Oficiului Avocatului Poporului au confirmat informațiile despre implicarea lui Dumitru Godorog în activitatea de zi cu zi a Oficiului Avocatului Poporului. Acestea au precizat că acesta ar fi ales chiar și mașina cu care se deplasează în interes de serviciu împreună cu Avocata Poporului.

Contactată de ZdG, șefa direcției serviciului resurse umane din cadrul Oficiului Avocatului Poporului ne-a comunicat că, în cadrul instituției nu există un angajat oficial cu numele Dumitru Godorog și ne-a spus că nu este abilitată să ofere comentarii pe acest subiect.

„La moment nu vă pot spune mai multe detalii pentru că nu sunt abilitată. Dumnevoastră cunoașteți foarte bine că funcționarii publici au un cod de etică pe care trebuie să îl respecte. Eu sunt angajata Serviciului resurse umane, sunt șefa Serviciului resurse umane. Pot doar să vă spun că, la moment, în baza de date pe care o deține oficiul Avocatului Poporului nu avem un astfel de act de numire sau de angajare în funcție a lui Dumitru Godorog. Ca angajat oficial noi nu avem un Dumitru Godorog”, a declarat Angela Vasilașcu, șefa Serviciului resurse umane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării