main logo
747

Avertizare de călătorie: Regiunile din Italia și Grecia cu cel mai sporit risc de incendii

Avertizări de călătorie pentru turiștii moldoveni care plec în Grecia sau Italia. Autoritățile au anunțat care sunt regiunile riscante, unde se pot înregistra incendii puternice de vegetație sau furtuni.

Regiunile din Italia și Grecia cu cel mai sporit risc de incendii

Așadar, în Republica Elenă (Grecia) a fost emisă o avertizare cu privire la riscul ridicat de incendiu de vegetație (grad 4 din 5), începând cu data de 29 iulie curent, pe fondul vântului și al temperaturilor ridicate pentru regiunile: Attica, Lakonia, Corint, Chania (vestul Insulei Creta), Grecia Continentală de Vest, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Cetăţenii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Elenă, Atena: +30 210 699 0372.

Totodată, începând cu ziua de 28 iulie curent, în Italia este prognozată o intensificare a precipitațiilor, însoțite de rafale de vânt, scăderi ale temperaturii, descărcări electrice și grindină, în zonele de nord ale regiunilor Sardinia, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania și Puglia.

Pentru informații actualizate cu privire la starea vremii, se recomandă consultarea site-ului Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/ și al Serviciului de Protecție Civilă: www.protezionecivile.gov.it.

Cetăţenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării