main logo
1751

Averea directorului SIS: Esaulenco conduce o Skoda de 34.000 de euro

Alexandr Esaulenco, directorul Serviciului de Informații și Securitate, a avut anul trecut un salariu de 353.983 de lei, adică peste 29 mii de lei lunar.

Averea directorului SIS: Esaulenco conduce o Skoda de 34.000 de euro

Veniturile acestuia au fost suplinite cu 36 mii de lei – bani obținuți din vânzarea unui automobil, 72 de mii de lei sub formă de indemnizație de maternitate și alte 911 mii de lei, directorul SIS, le-a câștigat dintr-un contract de vânzare-cumpărare, fără a specifica însă ce anume a vândut, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Familia Esaulenco este proprietara unui teren de 5,9 ari care, potrivit declarației de avere, are o valoare de peste 17 mii de lei. Directorul SIS trăiește în chirie într-un apartament de 86 metri pătrați.

Din 2020, directorul SIS are în posesie un automobil de model Skoda Kodiaq, a cărui valoare este de peste 34 mii de euro. Tot anul trecut, acesta a luat un credit în această sumă pe care se obligă să-l întoarcă până în 2025. Acesta mai are în folosință și o TOYOTA PRIUS din 2016, a cărei valoare indicată este de 25 mii de lei.

De asemenea, Esaulenco a indicat cote părți și acțiuni în trei companii specializate în comerț.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării