4089
2
Averea cu care pleacă din funcție un șef adjunct din Poliție
4089
2

Colonelul Silviu Mușuc a demisionat din funcția de șef adjunct al Inspectoratului de Poliție al municipiului Chișinău, pe care l-a condus timp de zece ani.

Funcționarul, care la începutul lunii august va împlini vârsta de 55 de ani, ne-a spus că a plecat la pensie. Silviu Mușuc a reușit să-și construiască în ultimii trei ani o casă de vacanță pe malul lacului din satul Drăsliceni, pe care a înregistrat-o pe numele feciorului său, transmite Știri.md cu referire la anticoruptie.md.

”Am fost chemat la conducerea Ministerului de Interne și mi s-a spus că trebuie să plec. Fiindcă am atins stagiul de pensionare, am depus raport privind plecarea la pensie și mi l-au acceptat, deși contractul îmi expiră în decembrie 2019. Mă simt în formă, aș fi putut să mai lucrez, dar dacă mi-au zis să plec, am preferat să mă duc la pensie decât să fiu demis”, ne-a declarat polițistul.

Silviu Mușuc deține în proprietate un apartament de 139, 2 metri pătrați, pe care l-a procurat în 2017 cu 852,8 mii de lei. În același an funcționarul a vândut cu 508 mii de lei apartamentul de 80 de metri pătrați pe care îl deținea din 1990. Tot în 2017, polițistul a contractat un credit de 450 de mii de lei cu rata anuală a dobânzii de 7 la sută, scadent în 2027.

Silviu Mușuc a reușit în mai puțin de trei ani să construiască o frumusețe de vilă pe malul lacului din satul Drăsliceni, situat la o distanță de 18 km de la Chișinău. Potrivit datelor cadastrale, vila este amplasată pe un teren de aproape cinci  ari de pe teritoriul întovărășirii pomicole ”Prietenia”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter