main logo
1197

Autobuzele aduse în PMAN ar urma să rămână acolo până în ziua alegerilor

Câteva autobuze noi, aduse astăzi în Piața Marii Adunări Naționale, cu siguranță au atras privirile trecătorilor.

Autobuzele aduse în PMAN ar urma să rămână acolo până în ziua alegerilor

Deși nu a semnat, cel puțin deocamdată, un contract cu Primăria Chișinău, antreprenorul care a câștigat licitația a decis să le expună până ca acestea să ajungă pe străzile capitalei, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Mai exact, până în ziua alegerilor. Cel puțin, asta reiese dintr-o dispoziție semnată de primarul interimar Ruslan Codreanu.

Potrivit documentului, antreprenorului i s-a permis să organizeze „o întrunire sub formă de expoziție a 31 de autobuze”. Autorizația a fost eliberată pentru perioada 14-24 februarie, pentru intervalul orelor 08:00-22:00.

nterior, Ruslan Codreanu declarase că autobuzele ar urma să ajungă în Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie.

Amintim că licitația de circa 80.000.000 lei privind achiziționarea celor 31 de autobuze a fost câştigată de o companie offshore din regiunea separatistă Ciprul de Nord. 

Deși o companie de la București a venit cu un preț mai mic, oferta acesteia a fost declarată „neconformă”. 

De partea cealaltă, primarul interimar a declarat că firma câștigătoare ar avea producător și reprezentant legal de încredere, iar cea de la București nu ar fi reușit să se impună pe alte criterii.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării