17 feb, 2019 08:40
991
0
Autobuzele aduse în PMAN ar urma să rămână acolo până în ziua alegerilor
17 feb, 2019 08:40
991
0

Câteva autobuze noi, aduse astăzi în Piața Marii Adunări Naționale, cu siguranță au atras privirile trecătorilor.

Deși nu a semnat, cel puțin deocamdată, un contract cu Primăria Chișinău, antreprenorul care a câștigat licitația a decis să le expună până ca acestea să ajungă pe străzile capitalei, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Mai exact, până în ziua alegerilor. Cel puțin, asta reiese dintr-o dispoziție semnată de primarul interimar Ruslan Codreanu.

Potrivit documentului, antreprenorului i s-a permis să organizeze „o întrunire sub formă de expoziție a 31 de autobuze”. Autorizația a fost eliberată pentru perioada 14-24 februarie, pentru intervalul orelor 08:00-22:00.

nterior, Ruslan Codreanu declarase că autobuzele ar urma să ajungă în Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie.

Amintim că licitația de circa 80.000.000 lei privind achiziționarea celor 31 de autobuze a fost câştigată de o companie offshore din regiunea separatistă Ciprul de Nord. 

Deși o companie de la București a venit cu un preț mai mic, oferta acesteia a fost declarată „neconformă”. 

De partea cealaltă, primarul interimar a declarat că firma câștigătoare ar avea producător și reprezentant legal de încredere, iar cea de la București nu ar fi reușit să se impună pe alte criterii.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter