main logo
836

Au jurat credinţă patriei: Circa 450 de soldaţi au depus jurământul

Circa 450 de soldaţi, încorporaţi în unităţile Armatei Naţionale în primăvara anului curent, au depus astăzi jurământul militar în cadrul unor ceremonii desfăşurate în garnizoana Chişinău.

Au jurat credinţă patriei: Circa 450 de soldaţi au depus jurământulFoto: army.md

În cadrul festivităţii desfăşurate în Brigada de infanterie motorizată „Ştefan cel Mare”, ministrul Apărării în exerciţiu Victor Gaiciuc i-a felicitat pe tinerii ostaşi şi le-a urat mult succes la însuşirea artei militare, transmite Știri.md.

„Acest eveniment este unic și deosebit pentru fiecare ostaș care se instruieşte pe parcursul a 12 luni. Cu certitudine, în Armata Naţională vă veţi maturiza, disciplina şi veţi deveni mai responsabili”, a menţionat, în cadrul discursului său, ministrul Gaiciuc.

Comandantul Armatei Naţionale, general de brigadă Igor Gorgan, a subliniat că, pe parcursul serviciului militar în termen, ostaşii vor avea parte de condiţii de trai şi instruire bune, exprimându-şi speranţa că mulţi dintre aceşti tineri îşi vor dori o carieră militară.

Menționăm că ceremonii similare au fost organizate astăzi la Regimentul de Rachete Antiaeriene şi la Baza Militară de Instruire a Armatei Naționale de la Bulboaca.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării