main logo
753

Au furat o motocicletă pentru a se plimba, dar au fost reţinuţi

Reţinuţi imediat după săvârşirea infracţiunii. Este vorba de doi indivizi, în vârstă de 19 şi, respectiv, 22 de ani, care au ajuns pe mâna poliţiei, după ce ar fi furat o motocicletă.

Au furat o motocicletă pentru a se plimba, dar au fost reţinuţi

Incidentul a avut loc pe strada Pădurii din sectorul Botanica al Capitalei.

Oamenii legii au fost apelaţi de către victimă. Odată ajunşi la faţa locului, ofiţerii au fost întâmpinaţi de proprietar. El le-a povestit că şi-a lăsat motocicleta în faţa unui local, preţ de câteva minute, iar, când a ieşit afară, unitatea de transport lipsea.

Pentru invetigaţii la locul incidentului au ajuns şi poliţiştii din Grupul Operativ al Inspectoratului Botanica. În timp ce ofiţerii verificau cartierul, au observat cum doi tipi împingeau o motocicletă. Au fost opriţi, iar, în scurt timp s-a stabilit faptul că mijlocul de transport pe care tipii încercau să-l urnească, coincidea cu cel furat.

Luaţi la întrebări de echipa emisiunii "Unitatea de Gardă", tinerii au refuzat să comenteze.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie a Capitalei, Natalia Stati, indivizii au fost escortaţi la Inspectorat, unde în cadrul audierilor şi-au recunoscut vina. Le-au povestit anchetatorilor că au luat motocicleta pentru o plimbare. Doar că, nu au putut porni motorul şi au decis s-o împingă.
Ei au fost reţinuţi pentru 72 de ori şi sunt suspectaţi de furt.

Dacă li se va demonstra vinovăţia, ei s-ar putea alege cu o amendă de lei până la 65.000 de lei sau cu închisoare până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării