main logo
515

Au fost anunțate regulile de acces la meciul Moldova-Franța

Reprezentanții forțelor de ordine au anunțat care vor fi regulile de acces la stadionul „Zimbru”, în ziua desfășurării meciului de fotbal Moldova-Franța.

Au fost anunțate regulile de acces la meciul Moldova-Franța

Accesul la stadion va fi permis de la ora 19:45 în baza unui bilet, abonament sau invitație, transmite Știri.md, cu referire la Tv8.md

Totodată doritorii de a urmări meciul din tribunele stadionului vor trebuie să aibă cu sine un act de identitate. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit ofiţerului de securitate al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Veaceslav Samarschi, pentru suporteri vor fi puse la dispoziție două zone de acces. „Una de pe strada Cuza Vodă, iar a doua de pe strada Burebista. În aceste puncte vor fi amplasate porțile de acces și se va efectua verificarea persoanelor de către forțele de ordine”, a declarat ofițerul de securitate al FMF.

De asemenea ofițerul de securitate al FMF a îndemnat amatorii de fotbal să utilizeze transportul public. „Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport atât înainte de meci cât și după”, a comunicat Veaceslav Samarschi.

Potrivit forțelor de ordine, în ziua meciului se va interzice intrarea la stadion cu arme și obiecte de înjunghiere, droguri, produse pirotehnice, substanțe lacrimogene, sticle, băuturi alcoolice etc. În acest context se va interzice accesul suporterilor la stadion în stare de ebrietate.

Pe parcursul întregului meci, în perimetrul zonelor sporite de risc vor acționa echipe anti-tero, angajați ai Ministerului de Interne înarmați și pregătiți de a riposta orice situație de risc.

Amintim că în timpul desfășurării mult așteptatului meci de fotbal Moldova-Franța, pe mai multe străzi din apropierea stadionului Zimbru din Chișinău traficul rutier va fi restricționat.

Meciul de fotbal Moldova-Franța din Cadrul preliminarelor Euro 2020 va avea loc pe data de 22 martie pe stadionul Zimbru începând cu ora 21:45. La meci sunt așteptate în jur de zece mii de persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării