216
0
Atenţie, şoferi: Traficul rutier pe bulevardul Dacia, suspendat
216
0

Circulația rutieră pe bulevardul Dacia din Capitală, tronsonul cuprins între strada Teilor și bulevardul Traian, va fi sistată începând cu 2 august până pe 5 august.

Sistarea traficului rutier are loc în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic, transmite Știri.md.

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor la rețelele edilitare pe bd. Dacia, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de troleibuz nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi,  bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian  și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta de troleibuz nr. 22 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia (viaduct) pe str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe traseul stabilit;

Traseul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 23 și al liniilor de microbuz nr. 112, nr. 113, nr. 165 și nr. 185 în direcția spre bd. Traian se stabilește pe carosabilul central al bd. Dacia (cu excluderea stației transportului public „str. Teilor”).

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic. 

Citește și
article image
Atenție, șoferi: Trafic sistat pe strada Doina, timp de 3...
1
114
article image
Trafic suspendat pe strada 31 August 1989 până la...
0
114