main logo
330

Atenție, șoferi: Trafic suspendat timp de o zi pe o stradă din Capitală

Circulația rutieră pe o stradă din sectorul Botanica a Capitalei va fi sistată începând cu ziua de joi, 10 octombrie.

Atenție, șoferi: Trafic suspendat timp de o zi pe o stradă din CapitalăFoto: chisinau.md

Astfel, între orele 08:00 – 22:00 traficul rutier va fi suspendat pe strada N. Zelinski, tronson: bd. Decebal – bd. Dacia, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului, transmite Știri.md

Potrivit Primăriei Chișinău, vor fi asfaltați 11.000 m² de drum, arteră de circulație inclusă în Programul municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din Capitală.

Pe durata executării lucrărilor  planificate pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal și bd. Dacia, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de troleibuzul nr. 4: în direcția sectorului Botanica – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, bd. Dacia (viaduct), str. Hristo Botev și în continuare pe traseele stabilite; retur – pe același traseu.

Ruta de microbuz nr. 113: în direcția sectorului Centru – de pe bd. Cuza - Vodă pe bd. Dacia, str. București și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării