15 mar, 2019 17:55
7 806
14
Filtru la Orhei: 200 de șoferi cu încălcări, prinși de polițiști
15 mar, 2019 17:55
7 806
14

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță bilanțul operațiunii desfășurate, astăzi, în apropiere de Orhei. Astfel, în doar câteva ore, peste 200 șoferi cu încălcări au fost depistați prin aplicația E-DATA.

Dintre care, depășirea limitei de viteză – peste 150 șoferi, nerespectarea indicatoarelor rutiere, culoarea roșie a semaforului, indicatoarele de interzicere și de sens obligatoriu – 23, exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice în sistemul de frânare - 9, iar alții 2 conducători auto au fost prinși în stare de ebrietate la volan.

INP anunță că în week-end, dar și pe parcursul săptămânii următoare, vor intensifica activitățile de fluidizare și supraveghere a traficului, vor întreprinde măsuri de documentare a șoferilor care nu respectă limita de viteză admisă, depistarea conducătorilor auto care urcă la volan în stare de ebrietate, dar și a celor care se eschivează de la răspunderea contravențională, și altor încălcări RCR. 

Totodată, șoferii care au geamurile umbrinte la fel riscă să fie documentați, deoarece acestea diminuează câmpul vizual al șoferului.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter