main logo
592

Atenție, șoferi: Cozi de zeci de mașini la frontieră

În perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare.

Atenție, șoferi: Cozi de zeci de mașini la frontieră

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, în această dimineață, de la ora 05:00 au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere Mirnoe, pe sensul de ieșire din țară, transmite Știri.md.

"După trei ore de activitate intensivă, după barieră se atestă o coloană de circa 30 de mașini. A fost generat, rândul format pe partea moldovenească, de blocajul creat la intrarea în Ucraina, prin punctul de trecere Tabaki. 

Reprezentanții autorităților de frontieră și vamale din Republica Moldova comunică permanent cu călătorii despre situația creată. În context, recomandăm participanților la traficul transfrontalier de a alege cel mai apropiat punct de trecere Vulcănești, care activează la moment în regim normal", menționează Poliția de Frontieră.

De menționat că în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 79.425 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 42.393 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. 

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:

PTF Leușeni – 13.502 de traversări persoane;

PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 12.557 de traversări persoane;

PTF Giurgiulești-Galați – 6.085 de traversări persoane;

PTF Cahul – 5.972 de traversări persoane

PTF Sculeni - 5.709 traversări persoane;

PTF Tudora - 5.612 traversări persoane;

PTF comun Palanca - 5.169 de traversări persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării