main logo
1094

Atenție: SFS avertizează despre falsuri expediate contribuabililor

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) îndeamnă contribuabilii la vigilență în contextul unor solicitări false expediate cu utilizarea ilegală a identității instituției.

Atenție: SFS avertizează despre falsuri expediate contribuabililorColaj: Știri.md

În acest sens, Serviciul Fiscal de Stat vă recomandă să fiți vigilenți la orice informație recepționată de la persoane dubioase, în contextul intensificării escrocheriilor în mediul online cu utilizarea ilegală a identității instituției, transmite Știri.md

Înșelătoria se manifestă prin remiterea mesajelor la poștele electronice ale contribuabililor utilizând ilegal identitatea SFS, cu pretinsa solicitare de a prezenta anumite documente în contextul unor verificări suplimentare de către autoritatea fiscală, fiind făcută trimitere la un act normativ abrogat încă în anul 2017.

În context, vă rugăm să ignorați astfel de mesaje și să informați imediat organele de drept, precum și Serviciul Fiscal de Stat, sau alte instituții abilitate.

De asemenea, vă rugăm să verificați orice informație pe pagina web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și paginile oficiale ale instituției de pe rețelele sociale (Facebook, Instagram, Telegram). Ne puteți contacta telefonic la Centrul de apel al SFS: 0 8000 1525 sau oricare alt număr indicat la pagina Contacte de pe site-ul SFS.

Toată informația ce vizează activitatea autorității fiscale, obligațiile fiscale ale contribuabililor, sunt publicate exclusiv pe pagina web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și pe paginile de pe rețelele sociale gestionate de către SFS.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării