main logo
3359

Atenție: Restricții de circulație pe mai multe străzi din Capitală

Primăria Chișinău informează că pe data de 17 septembrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din Capitală.

Atenție: Restricții de circulație pe mai multe străzi din CapitalăFoto: Știri.md/Arhivă

Potrivit autorităților municipale, măsura este luată în contextul desfășurării celei de-a V-a ediții a Conferinței ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Moldova (MPP), la care vor participa demnitari străini, ambasadori acreditați și alți Înalți Oaspeți din 38 de țări și 20 de organizații internaționale, care vor vizita instituțiile de stat ale R. Moldova, transmite Știri.md.

Astfel, la 17 septembrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și pe arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Excepție de la restricțiile indicate mai sus sunt manifestările social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria municipiului Chișinău în perioada vizată.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării