main logo
6060

Atenție, moldoveni: Datele pentru factura la gaz pot fi trimise online

AO „Moldovagaz” anunță consumatorii despre colectarea datelor de consum pentru emiterea facturilor de gaz natural, care va avea loc în perioada 26 octombrie - 4 noiembrie. În această perioadă, operatorii sistemelor de distribuție vor citi contoarele de gaz prin fotografiere la punctele de consum.

Atenție, moldoveni: Datele pentru factura la gaz pot fi trimise onlineColaj: Știri.md

Potrivit AO „Moldovagaz”, în această perioadă, operatorii sistemelor de distribuție vor citi contoarele de gaz prin fotografiere la punctele de consum, transmite Știri.md.

Dacă accesul reprezentanților companiei nu va fi posibil, vor fi folosite metode indirecte de colectare a datelor, printre care: transmiterea indicilor prin internet banking, apel telefonic la numărul unic 1304 (1305 pentru Chișinău), platformele www.chisinaugaz.md și www.moldovagaz.md, aplicația Viber Chatbot sau „Cabinetul personal al consumatorului”.

De asemenea, SRL „Chișinău-gaz” a lansat recent aplicația „Telegram bot” pentru consumatorii din Capitală și suburbii, care le permite utilizatorilor să transmită ușor datele contorului în vederea facturării consumului de gaz.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării