main logo
2121

Atenție: Modificări în transportul public de Ziua Independenței

Primăria Chișinău anunță că în ziua de 27 august 2024, de Ziua Independenței, troleibuzele și autobuzele vor circula conform orarelor zilei de duminică.

Atenție: Modificări în transportul public de Ziua IndependențeiImagine simbol

Totodată, autoritățile municipale, în perioada 26 august, ora 00:00 – 29 august, ora 07:00, circulația transportului public este suspendată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, în legătură cu organizarea de către Guvernul Republicii Moldova a manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței, transmite Știri.md.

De asemenea, transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente. Autoritățile informează că personalul liniar va fi la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații suplimentare despre traseul rutelor de transport public în perioada menționată.

Știri.md amintește că evenimentele festive dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova au început ieri, 26 august, la ora 18:00, printr-un concert de muzică electronică. Mai exact, publicul a avut parte de cântecele formațiilor Golan Hybrid, Magic Flowers, Subcarpați și Andrew Rayel.

Vezi întreg programul AICI.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării