main logo
873

Atenție, călători: Punctul de trecere Cișmichioi și-a reluat activitatea

Poliția de Frontieră prezintă informații despre situația la toate punctele de trecere atât la frontiera cu România, cât și la cea cu Ucraina.

Atenție, călători: Punctul de trecere Cișmichioi și-a reluat activitateaFoto: border.gov.md

(12:30) După ce dimineața la vama Leușeni s-au format rânduri din zeci de mașini, la ora actuală în PTF Leușeni valorile traficului de călători și mijloace de transport este în limitele normale, iar circulația este degajată pe ambele sensuri de deplasare din și spre România, transmite Știri.md.

De asemenea, PTF Cișmichioi și-a reluat activitatea în regim normal. 

Despre aceasta informează Poliția de Frontieră.

Călătorii pot să se informeze din timp cu privire la regulile de trecere a frontierei de stat și situația în punctele de trecere la Linia Verde a Poliției de Frontieră 022 259 717.

Situația în timp real din PTF-uri poate fi urmărită AICI.

(10:00) Punctul de trecere Leușeni continuă a fi aglomerat, în pofida faptului că fluxul de vehicule este în descreștere.

Rândurile se atestă pe sensul de ieșire din R. Moldova.

Polițiștii de frontieră continuă să mențină regimul intensiv de lucru, pentru a asigura operativitate și comoditate la trecerea frontierei de stat. 

De asemenea, Poliția de Frontieră informează că PTF Cișmichioi și-a sistat temporar activitatea, motivul ar fi o problemă tehnică pe partea ucraineană. 

(07:40) Îa această oră se atestă trafic intensiv de călători și mijloace de transport în PTF Leușeni. Sensul de ieșire din Moldova, intrare în România, este încărcat. Se autorizează trecerea frontierei pe 4 piste de control. 

Alegeți PTF Costești și traversați rapid frontiera de stat. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării