main logo
9399

Atac cu bombe asupra Zaporojie: 13 persoane, inclusiv un copil, rănite

13 persoane au fost rănite în urma unei lovituri rusești cu bombe ghidate asupra regiunii Zaporojie. Atacul s-a produs duminică seara, 22 septembrie, transmite RBC. Printre victime se află și un copil.

Atac cu bombe asupra Zaporojie: 13 persoane, inclusiv un copil, răniteFoto: Radiomoldova.md

Salvatorii au evacuat locuitorii blocurilor de apartamente avariate, iar o femeie a fost deblocată din propriul apartament, transmite Știri.md, cu referire la radiomoldova.md.

Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență a adăugat, de asemenea, că geamurile și fațadele blocurilor de apartamente și ale clădirilor au fost deteriorate. De asemenea, aceștia au reușit să stingă incendiul la o mașină și la balconul unuia dintre apartamente pe o suprafață totală de 10 metri pătrați.

„Au fost efectuate lucrări de urgență pentru demontarea structurilor distruse ale intrării în apartamente”, a declarat serviciul de urgență într-o declarație. 47 de salvatori și 10 unități de echipament au fost implicate în urma atacului inamic asupra Zaporojie.

„La fața locului au lucrat ofițeri de poliție, experți în explozibili, voluntari ai Unității de reacție rapidă a Societății ucrainene de Cruce Roșie și alte servicii specializate ale orașului”, au declarat lucrătorii de urgență.

Autoritățile locale au precizat că victimele sunt șapte femei, cinci bărbați și un băiat de 15 ani.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării