main logo
1844

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Dorului

Dorul este un sentiment universal, iar orice persoană care este atașată de o altă persoană trăiește acest sentiment. Astăzi, 13 mai, este marcată Ziua Internațională a Dorului.

Astăzi este marcată Ziua Internațională a DoruluiImagine simbol

România a sărbătorit pentru prima dată Ziua Dorului la 13 mai 2015, iar iniţiativa le-a aparţinut membrilor trupei Vunk, care au vrut să dedice această zi tuturor celor care se simt departe de ţară sau de cei dragi, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Pentru a celebra această zi, membrii trupei Vunk au lansat, în 2015, un clip de trei minute şi o pagină de Facebook.

„Nu ne-am propus să facem ceva anume. Fiecare va face ceea ce simte pe data de 13 mai. Pe pagina de Facebook creată special pentru această ocazie invităm pe toată lumea să lase un mesaj de dor pentru cineva. Toţi cei care vor dori să sărbătorească Ziua Internaţională a Dorului şi să transmită un mesaj celor dragi vor putea folosi pe rețelele de socializare hashtag-urile #ZiuaDorului şi #DorulMeu”, a mai spus atunci Cornel Ilie, vocalistul trupei Vunk.

Iniţiativa Zilei Internaţionale a Dorului aparţine Oraşului Minunilor, o mişcare socială iniţiată în 2014 de trupa Vunk.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării