main logo
602

Astăzi a fost lansat proiectul Costeşti - Capitala Tineretului 2019

Astăzi, 24 martie, la ora 14:00, în Scuarul Casei de Cultură din satul Costeşti, raionul Ialoveni a avut loc lansarea Programului „Costeşti - Capitala Tineretului 2019”.

Astăzi a fost lansat proiectul Costeşti - Capitala Tineretului 2019

La eveniment au participat secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Radu Rebeja, reprezentanți ai administrației publice locale de nivelul I și II, reprezentanți ai organizațiilor de tineret din țară și alte oficialități, transmite Știri.md.

Programul „Capitala Tineretului” reprezintă o iniţiativă preluată din experienţa Forumului European de Tineret şi presupune selectarea unei localităţi din Republica Moldova, în cadrul căreia, pe parcursul unui an, sunt concentrate activităţile de tineret ale autorităţii publice locale, ONG-uri regionale şi naţionale, organizaţiilor internaţionale, precum şi ale autorităților publice centrale. 

Programul are ca misiune asigurarea creării oportunităţilor de dezvoltare multilaterală a tinerilor în vederea participării active a acestora în viaţa economică, socială şi culturală a ţării, dar și dezvoltarea localităților prin implicarea tinerilor.

Proiectul „Costești – capital Tineretului 2019” presupune realizarea a peste 30 de activități pentru tineri și este organizat cu sprijinul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării