main logo
2610

ASP: Buletinul de identitate și paşaportul nu vor mai fi eliberate în 3 sau 6 ore

Din 15 aprilie 2019, Agenţia Servicii Publice sistează prestarea serviciului de eliberare a buletinului de identitate în termenele de 3 ore şi 6 ore, iar a paşaportului în termenele de trei ore, şase ore şi zece zile calendaristice.

ASP: Buletinul și paşaportul nu vor mai fi eliberate în 3 sau 6 oreASP: Buletinul de identitate și paşaportul nu vor mai fi eliberate în 3 sau 6 ore

În schimb, se implementează prestarea serviciilor de eliberare a buletinului de identitate şi a paşaportului la data adresării solicitantului, transmite Știri.md

Eliberarea documentelor va fi efectuată de către Serviciul eliberare a actelor de identitate Centru municipiul Chişinău (SEAI Centru), str. Alexandru cel Bun nr. 56. 

Cererile vor fi recepţionate de luni până vineri în intervalul orar 8:00-13:00, iar înmânarea actelor se va efectua între orele 16:30-17:00. În acelaşi timp, SEAI Centru va furniza servicii de eliberare a actelor de identitate în termen de 24 de ore şi cinci zile calendaristice.

De asemenea, în centrele multifuncţionale din municipiul Chişinău, nr.1, 2, 3 şi 4 vor fi prestate servicii de eliberare a actelor de identitate doar în termene de 5 zile lucrătoare, 15 şi 30 de zile calendaristice.

Măsurile au fost luate  în scopul eficientizării proceselor de prestare a serviciilor de eliberare a actelor de identitate şi de evidenţă a persoanelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării