main logo
13145

Artur Cerari spune cine ar putea fi următorul baron al romilor: Aș dori să fie feciorul

Baronul de la Soroca, Artur Cerari, a declarat cine ar putea moșteni funcția sa de lider al romilor.

Artur Cerari spune cine ar putea fi următorul baron: Aș dori să fie fiulFoto: captură video

Acesta a făcut dezvăluirea în cadrul vlog-ului bucătarului Alexandru Comerzan, care a fost în vizită la acesta, transmite Știri.md.

„Baronul trebuie să fie cinstit în primul rând, și creștin, educat, cu școală, cu participări active în public, unde nu ar fi”, a spus baronul.

Acesta a mai dezvăluit că următorul care ar putea moșteni funcția de baron ar pute fi fiica sa: „Cred că fiica mea, ea este foarte descurcăreață, sau feciorul, sau nepotul. Aș dori să rămână feciorul meu, dar cred că nu va fi așa. Nepotul meu Vasilică e la Moscova acum, în clasa a treia și sper că va învăța unde am învățat și eu.

Ar putea rămâne fiica mea, Sonea. Ea a învățat la Chișinău, este foarte capabilă. În societate femeia e femeie, dar dacă este o femeie cu ambiții și studii, atunci ce îți mai trebuie”, a declarat baronul.

În anul 1998, baronul Mircea Cerari a murit, iar funcția a fost preluată de fiul său, actualul baron, Artur Cerari. Candidatura lui a fost aprobată la alegerea generala cu 98% dintre alegătorii romi din R. Moldova, Ucraina şi Rusia.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării