main logo
1967

Artistă din Moldova, în accident: Ambele mâini sunt de fier, la propriu

De ziua sa de naștere când a împlinit 23 de ani, interpreta Valeria Pașa și-a anunțat noua melodie. Potrivit artistei, sursa de inspirație a fost un accident în care a suferit răni grave.

Artistă din Moldova, în accident: Ambele mâini sunt de fier, la propriu

Valeria Pașa și-a sărbătorit ziua de naștere pe 8 decembrie. Aceasta a fost ocazia de a face apel la fanii ei de pe pagina Facebook, transmite Știri.md.

Cântăreața a explicat ce a cauzat o pauză în munca ei.

„Pentru mine anul 2018 a început cum nu se putea mai rău...Am nimerit într-un grav accident rutier...Am decis să scriu această postare pentru că multă lume m-a tot întrebat unde am dispărut, de ce nu mai activez. Am revenit și cu pași mici dar siguri, vine noua mea piesă. De obicei primele piese sunt compuse în urma „dragostei eșuate” etc., așa am observat eu. În cazul meu „sursa de inspirație” a fost accidentul și tot ce a urmat după”, scrie Valeria.

Artista spună că pentru ea fost un an în care și-a testat limitele în cel mai negativ sens.

„Mi-am fracturat ambele mâini, sunt „de fier” atât la propriu cât și la figurat, deși câteodată mai plâng în baie, am implanturi în ambele mâini, drept dovadă sunt cicatricile... Scriind toate acestea, îmi dau seama ca mulți au avut nenorocul să fie în astfel de circumstanțe, chiar și mai grave, dar ceea ce vreau să spun e că toate suferințele au un sfârșit, doar trebuie să ne axăm pe ceea ce considerăm noi că e important”, mai povestește artista.

„Pe lângă toate analgezicele puternice pe care le-am administrat, leacul meu a fost muzica. În scurt timp urmează să ascultați și să vedeți ceea ce am creat. Am reușit să fac limonada dintr-o lămâie prea acră. E prima piesă compusă de mine cap-coadă, muzica și versuri, și sunt mândra de ea”, a conchis Valeria Pașa.

Potrivit artistei, piesa se numește Cicatrici.

Artista Valeria Pașa are mai multe premii în palmares, printre care „Slaveanskii bazar” (Belarus) – laureată, „Mamaia copiilor” – premiul III, „Grand prix of Odessa” locul I, „Ceata lui Piţigoi” (România) – Premiul Mare.

În 2016 a participat la Vocea României, iar în 2017, a decis să își încerce norocul la X Factor, acolo a impresionat jurații și publicul.

De asemenea, tot în 2016 și 2017 a participat la concursul Eurovision, etapa națională.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării