main logo
1127

Armata Națională va marca 33 de ani de la înființare: Programul evenimentelor

Armata Națională va marca pe 3 septembrie 33 de ani de la înființare. Astfel, Ministerul Apărării a pregătit un șir de evenimente.

Armata Națională va marca 33 de ani de la înființare: ProgramulFoto: IPN

Pe 7 septembrie, ora 10:00, cetățenii sunt invitația la Grădina Publică „Alunelul” din municipiul Chișinău, unde vor putea face cunoștință cu echipa Armatei: pacificatori, sportivi, studenți, medici și geniști militari, transmite Știri.md.

Programul mai cuprinde expoziții impresionante de tehnică și echipamente militare, competiții sportive, surprize și cadouri pentru toate vârstele.

„Atmosfera va fi întreținută de Orchestra Prezidențială, taraful „Doina Armatei” și alte colective artistice! Și, pentru ca această zi să fie de neuitat, te invităm să creezi amintiri speciale la cabina foto pe care am pregătit-o special pentru tine! Nu rata această zi specială – o zi de sărbătoare, de emoții și de bucurie alături de cei dragi”, notează Ministerul Apărării.

De asemenea, tot pe 7 septembrie, începând cu ora 10:00, vor fi organizate evenimente în nordul și sudul republicii. Brigada Infanterie Motorizată „Moldova” va fi prezentă în Piața „Vasile Alecsandri” din municipiul Bălți, iar militarii din Brigada Infanterie Motorizată „Dacia” vor aștepta cetățenii în Parcul Central „Grigore Vieru” din Cahul. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării