main logo
454

Arbori doborâți la pământ și peste mașini din cauza ploii

Arbori doborâți la pământ și peste mașini, inundații pe străzi și în subsoluri, toate după ploaia și rafalele de vânt de ieri. Serviciile municipale intervin pentru a lichida consecințele dezastrului.

Arbori doborâți la pământ și peste mașini din cauza ploiiFoto: protv.md

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale au fost mobilizate în Capitală pentru a lichida consecințele vântului puternic și ale ploii din după-amiaza zilei de marți, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Acestea au intervenit în cazul căderilor de pomi peste mașini și linii electrice, dar și pe străzi și în subsoluri inundate.

De cazul arborilor prăbușiți s-au ocupat muncitorii de la „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi" care au intervenit la 9 adrese.

În același timp, angajații Regiei locativ-comunale au intervenit în sectorul Botanica unde două subsoluri ale unor blocuri de locuit au fost înghițite de ape.

Acumulări masive de apă au fost înregistrate pe străzile Meșterul Manole, Uzinelor - Negreșteni, pe șoseaua Muncești - pe strada Pandurilor și Albișoara.

Cetățenii care au de raportat o problemă cauzată de ploaia și vânturile de ieri pot suna la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării