main logo
690

Aplicație online de învățare a limbilor străine, creată în Moldova

Aplicaţia mobilă de învăţare a limbilor străine FunEasyLearn, creată de trei tineri în Moldova, are peste 60 mil. de descărcări.

Aplicație online de învățare a limbilor străine, creată în Moldova

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta informează Asociaţia Naţională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC)

Potrivit cofondatoarei aplicaţiei, Diana Andronic, ideea de a elabora un asemenea instrument de învăţare a limbilor străine a apărut în 2013. 

Iniţial, la momentul lansării, platforma suporta doar cinci limbi, iar astăzi deja 59 de limbi, transmite Știri.md.

„Aplicaţia noastră era descărcată zilnic într-un număr foarte mare. Acum am ajuns să avem 3 milioane de useri activi lunar. Cel mai mare trafic a fost şi este înregistrat în Turcia, Vietnam, Ucraina, Germania - ţări unde sunt foarte mulţi utilizatori, iar dorinţa de a învăţa limba engleză este mare. În următorii cinci ani vrem să găsim o soluţie integrală, care ar conţine alfabetul, cuvinte noi, fraze şi gramatică pentru învăţarea a cel puţin 50 de limbi. Toate ar trebui să fie integrate în aceeaşi aplicaţie. Aproape toţi urăsc să înveţe gramatica, iar noi vrem să transformăm acest proces într-un joc", a spus ea.

ATIC menţionează că, deşi în era tehnologiilor informaţionale zeci de aplicaţii sunt create în fiecare minut, cei trei tineri a reuşit totuşi să se evidenţieze şi să scoată pe piaţă un produs unic.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării