main logo
824

Aplicarea marcajelor pe străzile din Chişinău întârzie din cauza contestaţiilor la licitaţii

Sume importante de bani, pentru anumite lucrări în Chişinău, sunt blocate în conturi.

Aplicarea marcajelor pe străzile din Chişinău întârzie. MotivulAplicarea marcajelor pe străzile din Chişinău întârzie. Motivul

Conducerea primăriei se plânge că agenţii economici impiedică desfăşurarea activităţilor la fiecare pas, pentru că nu sunt de acord cu rezultatele licitaţiilor. Acesta este motivul din cauza căruia străzile au rămas fără marcajul rutier, transmite Știri.md cu referire la tvr.md

De urgenţă trebuie reîmprospătată vopseaua pe trecerile de pietoni şi instalate noile limitatoare de viteză. Solicitarea a venit din partea Poliţiei Chişinău. Numai săptămâna trecută în oraş s-au produs 16 accidente rutiere în urma cărora 19 persoane au fost rănite.

Nimeni nu poate răspunde la această întrebare din cauza certurilor între agenţii economici care au participat la licitaţie. După ce s-a desemnat câştigătorul, restul companiilor a contestat decizia.

Primarul interimar Ruslan Codreanu a solicitat Direcţiei Juridice să vină, în acest sens, cu propuneri pentru modificarea cadrului legal şi deblocarea activităţii întreprinderilor municipale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării