main logo
5447

Anunțul unei jurnaliste, după ce Voronin a fost numit omul secolului

Jurnalista Stela Popa, prezentatoarea știrilor TVR2 de la București, originară din Republica Moldova, anunță că renunță la premiul și titlul de „Cea mai bună prezentatoare de știri din R. Moldova” pe care l-a primit din partea revistei VIP Magazin în anul 2014.

Anunțul unei jurnaliste, după ce Voronin a fost numit omul secoluluiFoto: realitatea.md

Anunțul jurnalistei vine după ce Vladimir Voronin a fost numit omul secolului, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Ținând seama de degradarea morala la care s-a ajuns la ultima ediție a decernării premiilor revistei Vip Magazin, prin acordarea titlului omul secolului lui Vladimir Voronin, persecutorul tinerilor de la 7 aprilie 2009, notoriu anti-român și cel care deschide listele electorale ale Blocului Socialiștilor și Comuniștilor la alegerile parlamentare din 11 iulie, am decis că singurul gest pe care îl pot face în fața acestei degradări fără precedent este renunțarea la premiul VIP pe care l-am primit din partea acestei reviste in anul 2014 – titlul de Cea mai bună prezentatoare de știri din Republica Moldova”.

Stela Popa susține că acesta este un gest simbolic și nu cere a fi urmat de către alte persoane.

„Nu cer ca gestul meu să fie urmat de alți colegi de breasla sau concetățeni, dar mi-ar plăcea ca ceea ce s-a petrecut cu ocazia ultimului eveniment al decernării premiilor Vip Magazin să nu rămână nesancționat cel puțin la nivelul opiniei publice. Ar fi o ultima tentativa de a ne spăla rușinea unor asemenea „validări” degradante”.

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a fost desemnat omul secolului de către Revista VIP Magazin, în cadrul ceremoniei de desemnare a câștigătorilor premiilor „Omul Anului”, ediția 2021.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării