main logo
840

Anunț important pentru alegătorii din Parma, Mestre, Milano, Verona și Bologna

Alegătorii moldoveni au format cozi uriașe la secțiile de votare din Parma, Mestre, Milano, Verona și Bologna.

Anunț important pentru alegătorii din Parma, Mestre, Verona și BolognaFoto: știri.md

În acest sens, Consulatul General al Republicii Moldova la Milano, îndeamnă alegătorii să-și exprime dreptul la vot la secțiile de votare din vecinătate, transmite Știri.md.

"Din cele observate, sunt cozi mari de așteptare în orașele sus menționate, astfel, rugăm cetățenii care doresc să-și exprime dreptul la vot de a se deplasa la una din secțiile de votare din vecinătate, precum ar fi: din or. Parma: aveți cea mai apropiată secție la Reggio Emilia: str. via Jules Emile Massenet, 19; din or. Bologna: aveți cea mai apropiată secție la Ferrara: Via Gaetano Pesci n. 181 din or. Mestre: aveți secții în apropiere la Treviso (str. Strada Terraglio 140, ), sau la Padova 2 secții (Via Diego Valeri, 17 sau Via Milazzo 22), în or. Milano: secția mai spațioasă este pe Via Tortona 27, timpul de așteptare fiind de cc. 10-15 min, din or. Verona: cea mai apropiată secție la Mantova (Via Facciotto 7)", menționează Consulatul General al Republicii Moldova la Milano.

Știri.md reamintește că cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot sunt aşteptaţi astăzi, 15 noiembrie, la urne pentru a alege preşedintele ţării pentru următorul mandat de 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării