main logo
1057

ANOFM anunță: La Chișinău se va organiza un curs gratuit de barista

Dacă ai între 15 și 34 de ani, nu ești înscris/ă în sistemul educațional și nu ai un loc de muncă, dar vrei să înveți să prepari cafea și să câștigi bani din asta, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) te invită la un curs gratuit de barista, organizat la Chișinău.

ANOFM anunță: La Chișinău se va organiza un curs gratuit de baristaImagine simbol

Potrivit reprezentanților ANOFM, pe lângă învățarea tehnicilor de preparare a cafelei și a secretelor unui espresso perfect, acest curs îți oferă oportunitatea de a deprinde o meserie care îți poate asigura un loc de muncă stabil și venituri proprii. În plus, vei învăța să desenezi în spuma unui lapte, transformând fiecare ceașcă într-o mică operă de artă, transmite Știri.md. 

Când? 

19-20 noiembrie 2024;

30-31 octombrie 2024;

17-18 decembrie 2024;

Unde? Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 62;

Cine? Tinerii din regiunile: Bălți, Edineț, Orhei, Chișinău, Soroca și Ungheni.

De menționat că toate cheltuielile (transport, cazare, alimentație și taxa de participare) sunt acoperite prin proiectul „Promovarea angajării tineretului în Republica Moldova”, finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova, în parteneriat cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Înscrie-te aici: https://t.ly/4uZYT
Termen-limită pentru înscriere: 24 octombrie 2024.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării