main logo
749

Anna Odobescu a prezentat piesa cu care va evolua la Eurovision 2019

Interpreta Ana Odobescu, câștigătoarea selecției naționale pentru Eurovision, a prezentat astăzi în fața ziariștilor piesa ”Stay”, pe care o va aduce în fața publicului la concursul Eurovision Song Contest, ce se va desfășura în perioada 14-18 mai la Tel Aviv, Israel.

Anna Odobescu a prezentat piesa cu care va evolua la Eurovision 2019

În cadrul conferinței de presă, Ana Odobescu a menționat că filmările au avut loc pe 8 martie, iar videoclipul a fost fost realizat timp de 24  de ore pe 10 martie, când  urma să fie trimis la Tel Aviv, Israel, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

„Am participat și anul trecut la selecția națională Eurosivion, mai mult ca să văd ce fel de concurs este acesta. Acum, sper că piesa „Stay” merită să fie ascultată de toată Europa. Am ascultat mai multe piese ale altor concurenți și mi-am dat seama că la ediția din anul curent vor fi multe balade. Și piesa mea e lentă, însă e frumoasă. Vom pleca la Tel Aviv cu dispoziție bună. Sper să ajungem în finală”, a mai spus  interpreta.

La rândul său, muzicianul Alexandru Vdovicenco, soțul reprezentantei țării noastre la Eurovision 2019, a afirmat că primul pas a fost făcut – piesa este pregătită pentru Tel Aviv, iar acum urmează să fie identificate sursele financiare, menționând că o țară din ex-URSS este gata să-i susțină.

Ana Odobescu s-a născut în orașul Dubăsari. A absolvit școala de muzică din orașul natal, apoi și-a continuat studiile la Colegiul de muzică din Tiraspol și la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. 

Ea este deținătoarea premiului II la Concursul „Slaveanskii bazar” din Vitebsk și a premiului I la Festivalul-Concurs Internaționațional de Muzică Ușoară „Două inimi gemene”.

Cea de-a 64-a ediţie a concursului Eurovision va avea loc la Tel Aviv, Israel şi va fi compusă din două semifinale, organizate pe 14 şi 16 mai, iar finala se va desfășura în data de 18 mai 2019. Reprezentanta Republicii Moldova va evolua la Eurovision Song Contest în a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai. 

Anul trecut, trupa DoReDos, care a reprezentat R. Moldova la etapa internaţională Eurovision Song Contest, a obţinut locul al 10-lea. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării