main logo
1592

Anișoara Loghin, în uniformă de polițistă. Cât de bine o prinde

Într-o ediție tematică, dedicată uniformelor, prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă, Anișoara Loghin, a îmbrăcat și ea o ținută deosebită.

Anișoara Loghin, în uniformă de polițistă. Cât de bine o prinde

Ele sunt cele care transforma un om obișnuit într-o autoritate, fie că e vorba despre polițiști, vameși, judecători, procurori, sportivi sau doctori, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Este un lucru comun, de altfel, pentru toți cei care muncesc în aceste domenii, și anume faptul că toți poartă uniforme.

Despre ele s-a discutat astăzi, iar gazda emisiunii a corespuns perfect acestui subiect. 

Anișoara Loghin a îmbrăcat o uniformă de polițistă, dar nu una obișnuită. Primul invitat din emisiune a fost chiar Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție.

Acesta i-a adus jurnalistei o ținută specială, pe care ar îmbrăca-o o polițistă cu grad de comisar, de exemplu, șefa unui Inspectorat de poliție raional.

Gheorghe Cavcaliuc a mai spus că o uniformă de gală ajunge la prețul de 3.000 de lei. Invitatul i-a făcut complimente Anișoarei, spunându-i cât de bine arată într-o astfel de ținută, iar noi nu putem decât să confirmăm cele spuse de el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării