main logo
5749

Angela Gonța, despre fiica ei, relația cu bona și de ce vorbește în rusă

Invitata Tatianei Granciuc de la emisiunea „Iubește viața” de la TV 8 a fost Angela Gonța. De această dată, gazda emisiunii a încercat să o descoase de secrete chiar pe prezentatoarea știrilor de la TV8, în cadrul unui interviu de suflet așa cum obișnuiește să o facă cu toți invitații săi.

Angela Gonța, despre fiica ei, relația cu bona și de ce vorbește în rusă

Angela Gonța a răspuns la întrebările moderatoarei, iar dacă a venit vorba despre viața personală, toate emoțiile s-au îndreptat către Ekaterina, fiica în vârstă de 4 anișori a jurnalistei din căsnicia cu Vlad Filat, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Angela Gonța este în primul rând o mamă împlinită, iar acest lucru a putut fi observat lesne din interviul acordat. Vorbind despre Ekaterina, jurnalista nu și-a putut ascunde fericirea de pe chip. A radiat atunci când a vorbit despre „universul ei”, mândră de fetița sa căreia încearcă să-i ofere toată educația, așa cum știe ea mai bine. Jurnalista postează deseori filmulețe cu Ekaterina, iar internauții au putut observa că aceasta vorbește fluent în limba rusă.

Jurnalista a dezvăluit secretul, fiind încântată că fiica sa știe să converseze în cel puțin două limbi la o vârstă atât de fragedă.

„Bona ei vorbește cu ea în limba rusă. Chiar eu am rugat-o. Cu siguranță nu ar fi învățat limba rusă de la mine, deoarece eu nu prea o cunosc”, a dezvăluit Angela Gonța în cadrul emisiunii.

„Copilul meu este crescut doar de mine și de bona ei. Ne-am împrietenit foarte mult. Nu mai pot vorbi așa, că este bona ei, este o prietenă a familiei noastre, mergem reciproc în vizite, cu familia ei, împreună. Astfel, petrecând mai mult timp cu ea, Ekaterina a început să vorbească limba rusă. Dar eu nu cedez. Înțelege foarte bine și limba română. Discutăm în două limbi. Iar atunci când se joacă cu alți copii, vorbește în limba română, deoarece vrea să fie înțeleasă. Sunt convinsă că o să-mi mulțumească că știe limba rusă”, a mai spus Angela Gonța.

- A făcut-o intenționat?

„Chiar nu am plănuit nimic. Copilul meu este român și crește într-un mediu românesc. Ea pur și simplu știe o limbă străină. A făcut o alegere bună. (…) Ekaterina a început să vorbească mai bine limba rusă, iar explicația e simplă, petrece mult timp cu bona ei”. Prezentatoarea Tv a mai dezvăluit că Ekaterinei îi plac foarte mult jocurile și video-urile pentru copii de pe youtube. 

„Ea își imaginează că are un canal pe Youtube, dar este prea devreme. Activitatea ei de bază este joaca. Are 4 ani, dar nu cunoaște literele. Nu este curioasă, iar eu nu insist. Dacă aș mai avea o experiență, m-aș preface că nu înțeleg limba rusă ca să vorbească cu mine românește”, a relatat Angela Gonța.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării