main logo
7226

Angela Gonța a lucrat în calitate de chelneriță timp de o zi

Luna decembrie este în special luna faptelor bune. Angela Gonța a lăsat pentru o zi pupitrul de știri pentru „a se angaja” chelneriță.

Angela Gonța a lucrat în calitate de chelneriță timp de o zi

Prezentatoarea TV a făcut-o pentru o cauză nobilă și, alături de alți colegi de breaslă, a reușit să adune o sumă impresionantă în scop caritabil, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Evenimentul de caritate a avut loc ieri, în incinta unui local din Capitală. Angela Gonța, Dumitru Mișin, Andrei Popov și Natalia Morari au deservit clienții localului, care s-au dovedit a fi extrem de impresionați și darnici și au lăsat bacșișuri generoase.

Împreună cu Mihai Popov, Oxana și Victor Munteanu, Ruslan Dergaciov, Dika Cheptine și Ion Nenita, care au participat la licitație, dar și echipa The Moldova Project, jurnaliștii au reușit să adune 8.934 de lei pentru tânăra și talentata Geta Bîtă din comuna Bobeica, raionul Hâncești.

„Fata de la naștere are o disfuncție cardiacă incurabilă, dar visează să-și deschidă o mică afacere cu bijuterii, pe care le confecționează la doar 16 ani. Vă mulțumim că ați fost cu noi! Propaganda Café va continua această serie de evenimente caritabile, sperăm să reușim, împreună să ajutăm cât mai mulți copii talentați din Moldova”, au menționat organizatorii pe pagina de Facebook a localului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării